Eines de gestió per a entitats. CiviCRM – [Seminari en línia]

Eines de gestió per a entitats. CiviCRM – [Seminari en línia]

2017, Jan 19    

El passat dijous 12 de gener vaig tenir l’oportunitat de compartir la meva experiència amb CiviCRM dins del primer cicle de webinars de Xarxanet. Em tocava prendre el relleu del seminari en línia anterior Eines de gestió per a entitats I. SinergiaCRM on en Jaume Albaigès feia una explicació de què és un CRM i introduïa SinergiaCRM com a una de les dues grans alternatives de l’actualitat, juntament amb CiviCRM, de CRM per a entitats del Tercer Sector.

Podeu tornar a veure el seminari en línia en el vídeo que trobareu al final d’aquesta entrada o si ho preferiu consultar en el següent enllaç la presentació que vaig utilitzar: Eines de gestió per a entitats II. CiviCRM.

Vaig dividir la presentació en dues parts. Un primera on incorporava i destacava, respecte al webinar anterior, alguns aspectes que considero claus a l’hora d’entendre i definir què és un CRM. En la segona part de la presentació ja em vaig centrar en presentar CiviCRM com a eina de gestió per a entitats feta per a i des del Tercer Sector. Programari lliure, gestió des del núvol, integració immediata amb els principals gestors de continguts, principals característiques i algunes dades especialment útils a l’hora de contrastar-ne la seva fiabilitat i acceptació entre diferents entitats d’arreu del món. Per acabar vaig mostrar alguns exemples de com diferents entitats utilitzen CiviCRM i abans de passar a respondre algunes preguntes vaig fer una breu demostració des d’on poder veure les entranyes de l’eina.